Medewerkers

Medewerkers

Dr. Y.C. Wang, huisarts


Mijn naam is Tony Wang en ik ben sinds 1 juli 2020 praktijkhoudend huisarts.

Zowel mijn studie geneeskunde als de opleiding tot huisarts heb ik gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Na verschillende co-schappen en stages in het ziekenhuis, wist ik het zeker: Ik wil huisarts worden. Het leek me fantastisch om dokter te kunnen zijn, zonder een witte jas te moeten aantrekken en toch “onder de mensen” te kunnen blijven. Met veel plezier werk ik sinds 2014 als huisarts. Ik heb ervaring opgedaan als waarnemer in verschillende praktijken in regio Weert en Roermond alvorens het besluit te hebben genomen een eigen praktijk te starten. Mijn visie is om een modern praktijk neer te zetten die kwalitief hoogstaande en persoonlijke zorg levert. Mijn speciale interesse gaat uit naar kleine chirurgie.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Dr. S. Rhöse, waarnemend huisarts


In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen. Daarna heb ik gedurende vier jaar als arts gewerkt op een afdeling verloskunde/gynaecologie, spoedeisende hulp, intensive care en in een verpleeghuis.

De opleiding tot huisarts heb ik in Eindhoven gevolgd. De afwisseling in het werk, van een goed gesprek tot een chirurgische ingreep en van zuigeling tot hoog bejaarden maken het huisartsenvak voor mij het leukste vak ter wereld.

Sinds voorjaar 2022 woon ik in Weert, samen met mijn man en twee jonge kinderen.

Ik ben als waarnemend huisarts aanwezig in de praktijk op donderdag.

Anita Bouwels, doktersassistente


Ik werk sinds 1 september 1991 als  doktersassistente /PM met veel plezier in deze praktijk.  Daarnaast ben ik werkzaam op de huisartsenpost Heerlen als coördinator van dienst en triagiste,  ook werk ik voor de HOZL als preventiemedewerker.

Bianca Kluitmans-Veltrop, doktersassistente


Patricia van der Staak, praktijkondersteuner Somatiek


Kim Frenken, praktijkondersteuner GGZ


Ik werk als praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. Ik zie mensen met psychische klachten, bijvoorbeeld depressieve klachten, angstklachten en stressklachten. Samen bekijken we wat er speelt en hoe we samen tot verbetering van de klachten kunnen komen. Indien nodig kan ik verwijzen naar een psycholoog.

Salina Raemaekers, praktijkondersteuner ouderenzorg