Medewerkers

Medewerkers

Dr. Y.C. Wang, huisarts


Mijn naam is Tony Wang en op 1 juli 2020 heb ik deze praktijk van Dr. Verstappen overgenomen.

Zowel mijn studie geneeskunde als de opleiding tot huisarts heb ik gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Na verschillende co-schappen en stages in het ziekenhuis te hebben gevolgd, wist ik het zeker: Ik wil huisarts worden. Het leek me fantastisch om dokter te kunnen zijn, zonder een witte jas te moeten aantrekken en toch “onder de mensen” te kunnen blijven.Met veel plezier werk ik sinds 2014 als huisarts. Ik heb ervaring opgedaan als waarnemer in verschillende praktijken in regio Weert en Roermond alvorens het besluit te hebben genomen een eigen praktijk te hebben. Mijn visie is om een modern praktijk neer te zetten die kwalitief hoogstaande en persoonlijke zorg levert. Mijn speciale interesse gaat uit naar kleine chirurgie.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Dr. W. de Blois, waarnemend huisarts


Mijn naam is Wout de Blois en per 22 oktober zal ik regelmatig op een donderdag in de praktijk waarnemen voor Dr. Wang

Hilde(gard) Broods-Saes, doktersassistente


Ik ben als doktersassistente werkzaam in deze praktijk sinds 1 september 2001.Daarvoor heb ik gewerkt bij andere huisartsen in Weert en de Schoolartsendienst Zaanstreek. Het contact en werken met patiënten is voor mij erg belangrijk en geeft mij veel voldoening.

Anita Bouwels, doktersassistente


Ik werk sinds 1 september 1991 als  doktersassistente /PM met veel plezier in deze praktijk.  Daarnaast ben ik werkzaam op de huisartsenpost Heerlen als coördinator van dienst en triagiste,  ook werk ik voor de HOZL als preventiemedewerker.

Dorien van Nunen, Diabetes verpleegkundige/ Praktijkverpleegkundige ouderenzorg en chronische zorg


Samen met de huisarts geef ik ondersteuning op gebied van de chronische zorg Diabetes, Astma/ COPD, Hart en vaatziekten daarnaast begeleid ik ook veel ouderen, indien nodig ga ik op huisbezoek en bespreek of er problemen zijn.

Jolanda Hutten Praktijkondersteuner Somatiek


Als praktijkondersteuner begeleidt ik al jaren met plezier mensen in de zorg voor diabetes mellitus (suikerziekte), astma/COPD en hart en vaatziekten. Samen met de huisarts en praktijkassistentes richten we ons op persoonsgerichte zorg: zorg op maat.

Kim Frenken Praktijkondersteuner GGZ


Ik werk als praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. Ik zie mensen met psychische klachten, bijvoorbeeld depressieve klachten, angstklachten en stressklachten. Samen bekijken we wat er speelt en hoe we samen tot verbetering van de klachten kunnen komen. Indien nodig kan ik verwijzen naar een psycholoog.