Huisartsenpratijk Verstappen vanaf nu Huisartspraktijk Wang

Huisartsenpraktijk Verstappen in Weert heet nu huisartspraktijk Wang

Vanaf 1 juli 2020 is Huisartsenpraktijk Verstappen in Weert overgenomen door huisarts Tony Wang. Vanaf 1 juli gaan we dan ook verder onder de naam Huisartspraktijk Wang.

Praktijk-informatiepagina Huisartsenpraktijk Wang

Op de praktijk-informatiepagina van Huisartspraktijk Wang (voorheen Huisartsenpraktijk Verstappen) vindt u alle informatie over onze huisartspraktijk in Weert. Aan de Roermondseweg in Weert vindt u onze praktijk. Onze huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten helpen en adviseren u graag. Klik hier om naar de homepagina van onze website te navigeren. Bekijk al onze medewerkers op de medewerkerspagina van onze website.

Maak gemakkelijk online een afspraak

U kunt een afspraak maken bij onze huisartsenpraktijk door te bellen naar 0495-536861. Het is ook mogelijk om via onze website een afspraak te maken. Dat doet u door naar deze pagina te navigeren. Via de online agenda kunt u een consult aanvragen. U selecteert een dag en tijdstip voor uw afspraak en vult uw persoonlijke gegevens in. Omschrijf uw klacht in het daarvoor bestemde veld. Vervolgens kunt u online een consult aanvragen. Niet alle mogelijkheden zijn online zichtbaar. Wanneer u dus dringend een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen met onze assistente (telefonisch).

Alle praktijkinformatie op een rijtje

Op deze praktijkinformatiepagina is alle informatie over onze praktijk op een overzichtelijke manier te vinden.

Hieronder een overzicht met aangeboden informatie. Mocht u informatie missen dan vernemen wij dat graag. Neemt u daarvoor contact op via onze contactpagina.

Contact opnemen

Wanneer u vragen heeft naar aanleiding van de informatie op deze praktijkinformatiepagina, neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wanneer u een afspraak wilt maken bij onze praktijk kunt u bellen naar 0495-536861. U kunt ook online een afspraak maken via deze website.